rare dating ritualer Kobling mellom TravelMagic og Fara sin salgstjeneste

12 år gamle dating 20 år gammel PrisLitenI samarbeid med Fara, har vi denne våren laget en kobling mellom TravelMagics reiseforslag og Fara sin salgstjeneste / prismotor slik at vi kan hente sammenlikningspris og pristabell direkte inn i reiseforslagene.

100 gratis dating nettsteder uten skjulte avgifter forklare karbondatering av fossiler

lesbiske speed dating tampa fl Rutetider og reiseinformasjon er sannsynligvis det viktigste for trafikantene å ha tilgjengelig på hjemmesiden og apper. Imidlertid hevder våre kunder at også reisepris etterspørres på kundesenter og 177. Kan man søke etter prisene selv, vil færre henvende seg til kundesentrene.

vi er offisielt dating novamov Vi visste at den beste løsningen ville ha vært å koble dette rett inn i billettsystemleverandørens prisberegning som om det var en billettmaskin inkludert i opplysningstjenesten. Problemet var at den funksjonaliteten ikke var tilgjengelig. Nordland ønsket en løsning og derfor lagde vi vår egen prismotor basert på soner, nabosoner og produkt/pristabeller. Systemet ble satt i drift våren 2012. Se nl dating nettsteder

Reisepris kommer fram på reiseoversikt og produktoversikt/detaljer under pris-fliken på hver reise.
Reisepris kommer fram på reiseoversikt og produktoversikt/detaljer under pris-fliken på hver reise.

gratis online kanadiske datingside Denne våren har vi sammen med Fara laget en kobling slik at reiseplanleggeren kan hente prisinformasjonen direkte fra Fara sin salgstjeneste: Som en demo på dette, ble det i første omgang etablert en kobling mellom systemene i Troms.

Eksempel på reiser i Troms priset fra Fara.
Eksempel på reiser i Troms priset fra Fara.

ferie dating uk

absolutt datering medfører benytter ___ elementer Legg merke til at ulike reiseforslag da kan få ulike priser avhengig av reisemåte. Utover TMs priskobling, er det er forutsetning at det aktuelle området har Fara sin salgstjeneste.

moro trio dating antropologi Nå i vår (fra TM versjon 3.1), er det også mulig å presentere prisene via mobilgrensesnittet:

topp dating programmer for android fara-prisene-01