gratis gullgraver datingside «Bergensfirma tar synshemmede kollektivreisende på alvor»

ted amy hvordan jeg banalisere online dating Blind informasjonskiltYngve Stiansen har nylig åpnet en kanal på YouTube som heter: Hverdagsteknologi for synshemmede. Her trekker han frem ulike apper og andre produkter som kan være nyttige for blinde og svaksynte.

dating nettsted kjæreste Under tittelen «Bergensfirma tar synshemmede kollektivreisende på alvor» har han intervjuet DataGrafikk om hvordan vi tilrettelegger appene for blinde og svaksynte.

buddhistiske dating tjeneste uk venn dating ex-kjæresten

fotografering datingside Yngve Stiansen er en blind kollektivbruker  som bor i Kristiansand og bruker appen beste tilbud for dating for å sjekke når bussen går. Yngve tok kontakt med oss første gang i vår for å løse en feil ved bruk av VoiceOver for å lese opp informasjonen presentert i appen. Etter det har han også hjulpet oss med å påpeke ting som forbedrer opplevelsen av appen for de som bruker talesyntese for å finne informasjonen.

koble nye verizon telefonen